Spådom-tarot.no | Visa - mastercard - paypal betaling | Klarsynte
             

 

 

   
                     
                     
   
 
 

Vedr spørsmål, send gjerne PM til vår vår facebookside: Klikk gjerne liker på facebook knappen helt øvers til venstre på siden her

   
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

Tarotkortenes historie.

Historien om Tarot er selve mystikkens historie. Ingen kjenner kortenes opprinnelse, men de kom til Europa en tid mellom år 1350 og 1500 - tallet og har siden vært brukt av okkulte og esoteriske sekter i hemmelige ritualer... også av av sigøynerene som brukte dem til å spå om fremtiden, det gjør også Cancaries TarotWorld sin "Tarottolker"

Tarotkortene består av: Den Store Arkana som er 22 kort og Den Lille Arkana som er 56 kort tillsammen 78 kort som hver for seg representerer nøkler til mystikkens land, det indre selv som har vært det søkende menneskets mål gjennom alle tider.

Tarot symbolikken er arketypene, det ubevisstes ur - språk som er menneskehetens felles skattekammer og de skapende evners kilde.

Cancaries TarotWorld annbefaler de som ønsker mer viten om Tarot og om hvordan kortene kan brukes, kjøp dere en bok og en Tarot kortstokk.

Utdrag / sitat fra : cancaries.com 

"Tarot el. tarokk, kortspill for tre personer, det eldste i Europa. Tarotkort brukes nå særlig som spåkort."

"Tarot er en kortstokk som dukket opp i Nord-Italia for mer enn 500 år siden. Tarot ble først brukt i et spill som het 'Triumph', men ble raskt 'adoptert' som et verktøy for forutanelser og ble populært i samfunn som 'Hermetic Order' og 'Golden Dawn'.

Tidlig tarotsymbolikk hadde dype røtter i Europeisk middelalder og renessanse, men siden den tid har det utvidet seg til å omfatte alt fra astrologi og kabbalah til runer.... I dag er tarot det mest populære verktøy for for åndelig selvanalyse i vesten."

Fritt oversatt fra  facade.com

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                     
 
                     

webutvikler: Jorunn M. Nilsen | © Copyright 2007 | All rights reserved